Dit is het prentenboek waarop de voorstelling ‘De wereld van Jaz’ is gebaseerd.
Met het boekje kunnen kinderen de voorstelling steeds opnieuw beleven. Of zich juist van tevoren voorbereiden op de voorstelling.

Het boekje is prachtig vorm gegeven door Anjo Vrieling. Vol illustraties, een heldere duidelijke tekst en een stevige, harde kaft.

Klik hier om het boekje te bestellen!

Hardcover
ISBN 9789082284003

REVIEWS

“Een leuk boek met prachtige illustraties. Mijn dochter kreeg het voor haar vierde verjaardag en dat was een perfect moment voor dit verhaal. Ze ging voor het eerst naar school waar samen spelen weer een hele andere dimensie krijgt. Iedereen vindt andere dingen leuk om te doen en dat is goed, maar als je het samen doet is het nog veel leuker. Maar ook, doordat je met verschillende kinderen bij elkaar bent, kun je niet altijd doen wat je zelf wilt. Je moet samen oplossingen bedenken om het met zijn allen leuk te hebben. Door de manier waarop het boek geschreven is, kan mijn dochter zich er veel bij voorstellen. Een aanrader!”

 

“Een vrolijk prentenboek over Jaz die zich verveelt op z’n kleine planeetje en op zoek gaat naar vriendjes om mee te spelen. Mijn kinderen over het boek: Floortje (7): “grappig, die oogjes”, “kleine kinderen leren van vriendschap” en ”ik vind het jurkje van Kim grappig” en Guus (4) zegt: “ik vind het voetbalveld het leukste planeetje” en ”dat je op een weggetje kan met een autootje, dat vind ik leuk”. Ikzelf vind het er erg mooi en bijzonder uitzien en het verhaal leent zich goed om vaker te lezen en voor kinderen om zich te identificeren met 1 van de karakters. Een aanrader!”

 

“Heb het boek gekocht voor mijn zoontje Max en hij vond het prachtig. De tekst was makkelijk voor te lezen en hij vond de plaatjes geweldig.”