Een bescheiden theaterbeest en een sociale kluizenaar vonden elkaar bij Stichting DOOR (een creatieve broedplaats vol vrijwilligers) in Dordrecht.

Anjo Vrieling maakte 3 jaar geleden het prentenboek De planeet van Jaz. Ze kon het laten drukken en in eigen beheer uitgeven dankzij een eerdere, geslaagde, crowdfunding bij Voordekunst. Er waren geen plannen voor een vervolg. Het verhaal was verteld. Klaar is klaar. Dacht ze.

Maar het verhaal ging verder! Want na het zien van het boekje zag Petra Revet direct mogelijkheden: een interactieve kindervoorstelling met spelmomenten: een voorstellings-spel. Geen standaard kindervoorstelling, maar een bijzondere, speciaal bedoeld voor kleuters met een ontwikkelingsproblematiek of taalachterstand.

En het blijft niet alleen bij deze voorstelling. Want Petra en Anjo werken inmiddels samen met een enthousiaste groep van professionele acteurs, muzikanten en andere kunstenaars.

 

Stichting De Vertelfabriek Dordrecht
Met de stichting willen Anjo en Petra de theatrale ontwikkeling op emotioneel, maatschappelijk, sociaal en kunstzinnig gebied bevorderen.
Dit doel willen ze bereiken door het organiseren en uitvoeren van theatrale activiteiten, zonder winstoogmerk.

 

 

 

 

CONTACT
info@devertelfabriekdordrecht.nl
Postadres: Van den Broek-erf 247, 3315 SK Dordrecht

KvK nr.: 72765801
Bankrekening: NL44 SNSB 0773 0270 92